Ik heb verschillende paarden in opleiding, maar als je een die niet is voltooid opleiding wilt hebben, voel je vrij om zo en ik zal het volledig oplei voor u en reserveer de verkoop aan u..
Ik streven ernaar om beter en beter paarden van elke kleur van de vacht van elk ras te fokken. Elke merrie blijft hier totdat een veulen van haar kleur en ras wordt geboren dat er meer sterren dan haar heeft. Alle veulens zijn te koop. Merries die zijn vervangen door een merrieveulen haar kleur ook te koop. Het is een lange weg naar succes, en het is geplaveid met moeilijkheden. Maar met uw hulp, kunnen ik mijn doel samen bereik! Help mij door de aankoop van mij paarden, waardoor ik genoeg geld om te blijven fokken van de beste paarden. Of  helpen mij door aanbieden van kosteneffectieve bekledingen om mij merries met uw goed speelde hengsten. Om de beste te zijn, je moet kopen van de beste.
Ik streven ernaar om merries van elke kleur van elk ras, van de hoogst mogelijke sterren hebben. Als merrieveulens hebben een betere stats dan merries in een bepaalde kleur, zal de merrie te koop zijn.
Ik houden niet dekhengsten op de boerderij, maar soms zullen ik bekledingen te bieden heeft van paarden dat worden hier opgelei hebben.
Ik beschouwen altijd goede aanbiedingen op mij paarden, maar ik houden niet van mensen die vragen om gratis paarden ... Ik heb hard gewerkt om te komen waar ik zijn en ik moedigen anderen aan hetzelfde te doen.
.
IQ Test
IQ Test